Behandelingen

Interieur reinigen:

Met lucht wordt stof verwijderd uit alle kieren en moeilijk bereikbare plaatsen aan de binnenkant van de auto. Met speciale reinigingsmiddelen wordt het plastic, het interieur, de stoelen en de ramen gereinigd en tenslotte wordt er intensief gezogen.


Intensieve reiniging van de buitenzijde:

De auto wordt gewassen, vervolgens wordt er met een polijstmachine het overige vuil en de oppervlakkige krasjes verwijderd. Daarna wordt de auto nog eens grondig gewassen, hierbij worden de wielkassen, motorruimte, deurspanningen en velgen niet vergeten. Tenslotte wordt de auto in de poets gezet en de ramen worden aan de binnen- en buitenkant gereinigd.

Waxoyl behandeling:

De auto wordt eerst intensief aan de buienkant gereinigd, de auto wordt niet in de poets gezet maar krijgt een lakpantser. De lak kan echter nooit beschermt worden tegen vogeluitwerpselen. Voor meer informatie kunt u gaan naar www.waxoyl.nl.

Totale reiniging:

Dit is een combinatie van het interieur reinigen en een grondige reiniging van de buitenkant.


Copyright 2012 © All Rights Reserved

www.autowaxdelft.nl           info@autowaxdelft.nl            Tel:015 - 256 10 46           Fax:015 - 256 64 91        Adres:Bellweg 18        2627 AW  Delft